11-06-2015

5 dingen die de dag nét redden


Iedereen kent ze wel, die kleine dingen die dag op het laatst een fijne wending geven.
Dit zijn mijn perfect little things die mijn dag nét redden!


1. Wind mee
Als ik een lange dag heb gehad, wil ik altijd zo snel mogelijk naar huis. Hoe fijn is het, om een keer in de zoveel tijd wind mee te hebben? Ik vind het een heerlijk gevoel om dat kleine duwtje te krijgen van moeder natuur! Wel hangt je halve kapsel in je lipgloss, maar daar hebben we het nu niet over.

2. Zomerse regen
Er hangt als twee weken lang een warme, klamme hitte. Alle airco's zijn uitverkocht en de zwembaden lijken net mierennesten. En dan, eindelijk, komt er een heerlijke verkoelende zomerse bui. Geen onweersbui natuurlijk, maar nét genoeg om de aarde wat af te koelen (en voor de mensen met een allergie ook wat verlichting te brengen).

3. De laatste M&M
Als ik een zakje M&M's voor me heb liggen, moeten ze gewoon op. Het kan niet anders, ze moeten op. Het is altijd "jammer" als ze op zijn, en ik voel me vaak schuldig dat ik ze in een tempo moest opeten alsof de wereld binnen 5 minuten zou vergaan... En dan is er nog eentje in de zak! Wat een heerlijk moment! (Het omgekeerde is als je ongemerkt de laatste hebt opgegeten, en je je er niet op kon "voorbereiden"...)

4. Nét op tijd komen
Ik kom niet graag te laat, vaak ben ik zelfs te vroeg. Soms komt het helaas voor dat ik de tijd verkeerd inschat en ik daardoor te laat komen. Wat een zalig gevoel als je dan alsnog nét op tijd komt (door wind mee bijvoorbeeld), of als die andere persoon zelf te laat is. "Ik? Ik heb me helemaal niet gehaast!"

5. De drol nét ontwijken 
Het is een stralende dag, en iedereen is lekker aan het wandelen. Dit betekent dat ook hondeneigenaren met Fifi een blokje om gaan. Iedereen kent dat gelukzalige moment dat nét je op het laatste moment die ene kledderige drol ontwijkt, terwijl je net leuk met je vriendin aan het bellen was. Adrenaline en opluchting!


Natuurlijk zijn er nog genoeg andere dingen die je dag nét redden, maar deze heb ik de laatste tijd mee gemaakt.


Wat redt nét jullie dag?


Tot de volgende keer!

Laura

4 opmerkingen:

 1. Hahaha de drol net ontwijken oh yes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het laatste zakje merci krokant uit t schap trekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De laatste pakken ijsjes kunnen halen bij de supermarkt - vooral met dit weer van vandaag!
  Of alle stoplichten eens een keertje meehebben, dat is ook errug fijn ^_^
  Die wind mee is trouwens wel een goede reddende "engel". Als ik een dag heb gewerkt en ik moet de brug op fietsen dan voel ik graag de wind in mijn rug!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha ik herken het helemaal dan zo'n zak gelijk leeg moet. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura