07-06-2015

Pan that Palette!

Ik ben nog steeds bezig met mijn Project 10 Pan, maar ik wilde mezelf nog een extra uitdaging geven op oogschaduw gebied.
Ik wil een palette opmaken!

De Project 10 Pan waar ik nu mee bezig ben, gaat maar langzaam vooruit. Toch vind ik het leuk om te zien hoe lang je eigenlijk met producten bezig bent. Nou heb ik afgelopen dagen een product van mijn Project 10 Pan opgemaakt (update zie je volgende week), waardoor ik een vervanging zocht. Het voelt namelijk heerlijk om een product op te maken!

Misschien vraag je je af waarom in hemelsnaam een palette wil opmaken, dat is toch zonde? Ik ben gek op make-up kopen, waardoor ik ook een redelijke collectie heb. Hierdoor vergeet ik soms de oudere producten te gebruiken en verdwijnen ze in een lade om nooit meer het daglicht te zien. Hartstikke zonde natuurlijk! Ik wil het dan liever nu een tijdje de aandacht geven die het verdient voordat het gaat bederven.

Een van mijn oudste palettes is het NYX Nude on Nude Natural Look Kit. Er zitten 9 basic kleuren en twee lipgloss kleuren in. Het zijn kleuren voor iedere dag, zodat het zeker haalbaar is om deze helemaal op te maken.


Bij geen enkele kleur heb ik tot nu toe de pan (het ijzertje) geraakt, dus heb ik ook helemaal geen idee hoe lang dat gaat duren. Ik ben bang dat er wel veel product in zit, maar dat is tot nu toe nog een verrassing.


De donkere kleuren zullen nu nog wat langzamer gaan, vooral omdat ik tijdens de zomer geen smokey look ga dragen. In de koudere maanden heb ik daar absoluut geen probleem mee. Ik zal me de komende tijd dus vooral focussen op de lichtere kleuren.

De lipgloss wil ik ook proberen op te maken, maar dat staat niet op nummer één. De linker kleur heb ik nog nooit gebruikt, de rechter maar een of twee keer. De stipjes die je erop ziet, zijn "kruimeltjes" oogschaduw. Dit is een van de redenen waarom ik het onhandig vind om dit samen in een palette te hebben en ik het ook wil opmaken.


Nu de zomerse temperaturen aangebroken zijn, wil ik ook wat fellere kleuren gaan dragen. Steamy van MAC heb ik al een aantal jaar in mijn collectie, en het is werkelijk een prachtige kleur. Helaas begint deze ook oud te worden en ik wil deze absoluut niet weggooien. De pigmentatie is ongelofelijk bij deze!


Je kan zien dat ik deze al vaak gebruikt heb, want de pan is al goed zichtbaar. Ik ga het nu al zonde vinden zodra deze op is, maar het is nog meer zonde als het gaat bederven. Als je ooit voor een zomerse kleur wilt gaan, die toch goed te combineren is met een dagelijkse look, moet je zeker Steamy eens proberen.

Ik geef mezelf tot en met 15 december, dus 6 maanden, om dit allemaal op te krijgen. Of het gaat lukken, is een ander verhaal. Als het me niet lukt om het op te krijgen, heb ik in ieder geval veel aandacht gegeven en heb ik het geld er ook uitgehaald.

Mijn plan is om elke maand een update te geven. Ik hoop dat je dan al wat verschil kan gaan zien!


Zijn jullie ook met een soortgelijk project bezig?


Tot de volgende keer!

Laura

8 opmerkingen:

 1. Oei, wat een mooi palette, snap dat je het zonde vindt om op te maken! En nee, het kriebelt hier nog totaal niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi palette. Soms vind ik het ook heerlijk om producten op te maken, of de pan te raken. Aan de andere kant vind ik het soms ook wel weer zonde.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh gave uitdaging! Ik heb volgens mij nog nooit iets van make-up opgemaakt..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke uitdaging! Ik ben er zelf niet mee bezig want ik laat gewoon alles op de grond vallen (auw!) en zo zie ik snel genoeg de pan haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat stom :( Maar wel een "effectieve manier" haha

   Verwijderen
 5. Leuke uitdaging! Mooi palette is het.

  www.Melana.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die NYX kit is echt wel leuk, nog nooit gezien! Succes met je challenge :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw dit is wel echt een challenge zeg! Ik ben heel benieuwd of het je gaat lukken, eigenlijk zou dat best wel gaaf zijn dat je dan kan zeggen dat je een palette hebt opgemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura