21-06-2015

Project 10 Pan - Update #2

Ik ben al een tijdje bezig met een Project 10 Pan. Het doel is om 10 make-up producten helemaal op te maken, en dat je ook geen nieuwe producten gaat kopen in die tijd.

Hoe ver ben ik nu eigenlijk, en ga ik het wel halen? Lees dan snel verder!


Allereerst kan ik zeggen dat ik 2 producten heb opgemaakt! Het heeft eventjes geduurd, maar eindelijk zijn ze op.


De opgemaakte producten zijn MAC - Expensive Pink en Sephora - Smoothing primer. De Sephora primer zou in niet zo snel opnieuw kopen, maar de oogschaduw van MAC is echt een pareltje. Ik bewaar de verpakking van de oogschaduw om ooit naar Duitsland te brengen voor Back 2 MAC.

Maar hoe staat het met de andere producten?

Hema - Moisturising Lipstick No. 60

Vorige update

Nu

Ik ben zo ongelofelijk blij hoe ver ik met deze lipstick ben! De deadline om de producten op te maken, had ik op 15 juli gezet. De lipstick krijg ik zeker op voor die tijd. Ik moet wel zeggen dat ik helemaal klaar ben met deze kleur, ik kan niet wachten deze weg te gooien!

Benefit - Erase Paste No.2

Vorige update

Nu

Het is heel moeilijk om vooruitgang te zien, omdat het een diep potje is. De afgelopen maand heb ik het elke dag gebruikt en het bevalt me nu goed! Nu ik eindelijk een klein beetje bruiner geworden ben, kan ik deze kleur veel beter gebruiken zonder dat ik er als een clown uit zie.
Ga ik het halen het binnen een maand op te maken? Nee, dat is een ding wat zeker is, maar ik probeer gewoon zo ver mogelijk te komen.

Benefit - Some kind-a Gorgeous lite

Vorige update

Nu

Wat een geweldige foundation is dit, ik ben verliefd! Het droogt op als een poeder, wat op mijn huid een mooi effect geeft. Ik sta er eigenlijk van versteld hoe veel ik in een maand gebruikt heb! Binnen een maand zal ik redelijk ver hiermee komen. Ik denk dat ik het nét niet ga halen om het helemaal op te maken, maar ik blijf deze elke dag gebruiken totdat er niks meer over is.

Mac - Cremeblend Blush Something Special

Vorige update

Nu

Deze blush is heel moeilijk om op te maken. De pigmentatie is heel erg intens, dus je gebruikt maar erg weinig. Ik heb het zelfs als lipproduct geprobeerd te gebruiken, maar dat voelt heel raar aan (geen aanrader). Wel gebruik ik deze blush graag in de zomer omdat het niet van mijn gezicht af gaat zweten. Ik verwacht in de komende maand wel vooruitgang te zien.

Sephora - Blush me! Rose Rebelle

Vorige update


Nu

Zoals je kan zien, heb ik deze niet heel vaak gebruikt. De onderkant van het ijzertje is wel verder naar beneden, maar dat was het eigenlijk ook wel. In de koudere maanden zal ik deze kleur veel vaker gaan gebruiken, omdat de kleur erg koel is (de bovenste foto geeft de kleur het beste weer). Ook gebruik ik nu veel liever de blush van MAC. Ik zie wel hoe ver ik met deze blush kom, ik heb in ieder geval weer wat vooruitgang geboekt.

NYX - Mega Shine Lip Gloss No.122 Natural

Deze lipgloss gaat helaas maar langzaam op. Ik gebruik nu vooral de lipstick, omdat daar het einde in zicht is. Het is geen optie de lipstick en deze lipgloss samen te dragen, enorm lelijke combi!
Ook hierbij kijk ik wel hoe ver ik kom, maar de kleur vind ik wel erg mooi om een neutrale look mee te maken.


24Hr Color Tattoo - 35 On and on Bronze

Vorige update

Nu

Ik wist wel dat ik ver gekomen was, maar zó ver had ik niet verwacht! Elke dag gebruik ik dit als basis onder mijn oogschaduw. Het is werkelijk een geweldig product, alles blijft heel de dag mooi zitten en de kleuren krijgen een extra oppepper door de gekleurde basis.
Het zal kantje boord worden dit op te krijgen, maar ik zal in ieder geval heel dicht in de buurt komen!

The Body Shop Natural's Minerals - 06 Molten Bronze


Deze losse oogschaduw wil maar niet op gaan. Ik gebruik deze donkerbruine kleur elke dag in mijn arcadeboog, en het effect vind ik prachtig. Het nadeel is, dat je maar weinig nodig hebt. Ook hierbij zie ik wel hoe ver ik kom, ik heb wel het gevoel dat ik ook hierbij ver zal komen.

Lush - Vanillary Perfume


Ik had mezelf een 11de product gegeven want ik wilde kijken hoever ik hiermee zou komen. De afgelopen tijd heb ik zo'n ongelofelijke haat ontwikkeld naar dit product, dat ik het ga weggooien. De geur is "oké", maar vooral het aanbrengen is een crime. Ik krijg gele vlekken in mijn nek, en de vanille pitjes blijven achter. Meerdere personen vroegen al "wat heb jij in je nek zitten?". Dan is het voor mij gedaan... De afgelopen tijd had ik meerdere stage gesprekken, en dan wil ik niet het risico lopen een vieze vlek in mijn nek te hebben.
Jammer Lush, maar dit is voor mij een flop.

Sinds ik Project 10 Pan doe, heb ik helemaal niks gekocht. Soms krijg ik wel de drang iets te kopen. Nou weet ik dat ik meer dan genoeg producten heb, dus laat ik de mooie producten maar in de schappen liggen.
Ik vind het jammer dat ik niet meer producten heb opgemaakt, maar ik ben blij dat ik al overal goede vooruitgang geboekt heb. Het geeft een fijn gevoel dat ik weet dat ik producten op kan maken, ook al duurt het even.


Doen jullie aan een Project 10 Pan?

Tot de volgende keer!

Laura

16 opmerkingen:

 1. Ik vind het echt knap dat je producten zover op krijgt! Foundations en poeders maak ik wel leeg, maar lipsticks en oogschaduws is me geloof ik nog nooit gelukt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent goed op weg. Dat doosje van benefit is leuk zeg. Die zou ik niet weggooien. Ja de lush klinkt als een flop ja.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap dat je bij zoveel producten al de pan hebt weten te raken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke, originele post! Lijkt me fijn om zelf ook te doen

  xx -n
  Naomi in Wonderland

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow ik zou dat echt niet kunnen bij zo veel producten pan raken haha :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het duurt ook wel een tijdje xD Ik wil wat oudere producten opmaken voordat ze bederven, daarom ben ik extra gedreven ze te gebruiken :)

   Verwijderen
 6. Goed bezig! Ik maak eigenlijk mijn poeder, bronzer en foundation altijd wel leeg. Alleen het komt best wel vaak voor dat ik in een opwelling een lipstick koop, waarvan ik later denk: nee, deze kleur is toch niet echt wat voor mij. Vaak maak ik die dan ook niet op!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daarom heb ik ook voor een wat minder mooie lipstick gekozen. Zo maak ik me er ook meer van bewust wat ik eigenlijk wel/niet wil kopen de volgende keer :)

   Verwijderen
 7. Grappige challenge zeg! Zou ik ook 'ns moeten doen met mijn 'wat' oudere producten :p

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Knap werk hoor! Een no buy en je huidige producten opmaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Met veel producten ben je ver gekomen! Leuk om het verschil te zien. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je bent echt al ver gekomen, en het is echt een goed idee. Ik heb allemaal van die net aangebroken beauty producten en koop vaak iets nieuws voordat er iets op is, dus zo'n project zou voor mij ook een goed idee zijn ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk om dit zo te zien. Ik vind het ook onwijs knap dat je producten zo op kan maken, zou ik ook eens moeten proberen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een super leuk idee, ben heel benieuwt welke producten je allemaal opkrijgt. Bij bepaalde producten vind ik het altijd zo zonde om het op te maken haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat gaat goed zeg! Ik moet zo'n challenge echt ook gaan doen

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, wat goed dat je zoveel producten zo intensief gebruikt dat je al bij veel pan heb geraakt. Als ik bij een van mijn MAC blushes pan zou raken zou het stiekem wel een beetje zeer doen haha. Maar aan de andere kant, als je producten op zijn, heb je weer een goede reden om nieuwe make-upjes aan te schaffen <3

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura