13-06-2015

Geachte mevrouw Mug

Geachte mevrouw Mug,

Ik wil heel graag een klacht bij u indienen wegens uw gedrag...
Bron
Dat ons slaapkamerraam open staat in de nacht, betekent niet dat u zomaar bij ons naar binnen mag vliegen. En als u al naar binnen komt, laat ons dan lekker met rust.

Ik snap dat zeker de laatste jaren "de vrouwen het initiatief moeten nemen" en "zelfstandiger" moeten zijn, maar dat wil niet per se zeggen dat u mijn bloed moet zuigen. Probeer eens iets anders, melk of vruchtensap!
En dan kunt u wel zeggen "dat ligt niet in mijn natuur", maar er zijn ook genoeg vegetariërs die rondlopen. Dat ligt ook niet in onze aard, maar toch gaat het prima. En wie weet bevalt een nieuw melk-dieet wel.

En als u dan toch van mijn bloed wilt drinken, wil ik daar best toestemming voor geven... Maar daar hoef ik dan echt niet het jeukende goedje van u terug voor te krijgen. Ik weet zeker dat u het goed bedoelt, alleen ben ik er erg allergisch voor.

Als laatste zou ik aan u willen vragen niet zo luidruchtig te zijn. Als u dan al onze privacy verstoord, hou dan al uw verhalen die u in mijn oor zoemt voor uzelf. Om 4 uur 's nachts lig ik namelijk veel liever te slapen.

Dus, mevrouw Mug, wilt u mij alstublieft niet meer lastigvallen?

Bij voorbaat dank! 

9 opmerkingen:

 1. Haha leuke post! Wat ben ik blij met mijn horren die geen beestjes door laten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha ja inderdaad!
  En ik vind alles prima, zolang ik die verhalen maar niet hoef aan te zoemen :')

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb echt eeeeen grote muggenbult op mijn been. hij is echt té groot haha. en gosh dat gezoom rondom je hoofd.. en dan ben ik te moe op op te staan :')

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb momenteel zoveel muggenbulten.. Wordt er gek van!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Elk jaar heb ik ze aan m'n been.. Ze weten mij altijd te vinden.. Ik ben nu het één en ander aan het testen van anti-muggenbandjes, om toch maar eens te ontsnappen aan die jaarlijkse bezoekjes .. Bleh bleh!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel herkenbaar helaas! Muggen zijn altijd zo irritant!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hahaha grappig om te lezen.
  Alleen zo herkenbaar, ik sta ook altijd vol daarmee
  Die prikken het liefst mij, denk ik dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha leuk geschreven.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura