20-06-2015

Review Timeless Truth masker - Grootste lol

Een aantal weken geleden heb ik een winactie gewonnen bij Kim van Kimterstege.nl. Ze heeft een geweldige blog, zeker het volgen waard!
Ik kreeg van haar een schattig pakketje toegestuurd met twee Sheet maskertjes. Afgelopen weekend was ik bij mijn ouders, dus heb ik de maskertjes meegenomen en een gezellige verwendag gehad met mijn moeder.
Waarom in de titel "grootste lol" staat? Kijk maar verder...


In totaal kreeg ik twee maskers opgestuurd, Bio Cellulose Mask en Q10 Caviar Nourishing Mask.

Ik besloot voor het Bio Cellulose Mask te gaan. 
De geur was heel natuurlijk en een beetje fris. Ik hou daar wel van, geen mierzoete geuren maar lekker verfrissend.
Op de verpakking staat dat er 30ml van de vloeistof in zit, grote zekerheid dat het maskertje goed doordrenkt is.


Op de achterkant staat duidelijk uitgelegd hoe je het masker moet aanbrengen. Het daadwerkelijke masker zit tussen twee beschermlagen, die eerst verwijderd moeten worden.
Vinden jullie ook niet dat de afbeeldingen er een beetje eng uit zien?


Toen ik het masker uit de verpakking haalde, was deze echt helemaal doordrenkt met de vloeistof. Het masker was netjes opgevouwen tot een klein pakketje. Het was best even een gepriegel om de beschermlagen eraf te halen, omdat alles zo nat was. Toch voelde het als "een klein avontuur", hoe zal het masker eruit zien zodra het uitgevouwen is.


Nou, dit was al lach-moment 1. De oog- en de neusflappen gaven het masker een griezelig, maar vooral grappig uiterlijk.
Het masker voelde alsof het van een soort van stof was die een gelatine laagje had. Ik ben benieuwd!

Op naar de spiegel om het masker op te doen...


En toen hadden we het volgende lach-moment. Ik had best wel veel moeite om het masker er enigszins netjes op te plakken. Het was enorm glibberig, alsof een octopus op je gezicht zat. Soms gleed het ook een beetje naar beneden, waardoor ik het masker weer een beetje moest optrekken.
Maar vooral: mijn moeder kwam niet meer bij van het lachen! "Het lijkt wel alsof je gezicht smelt"...
Wacht maar mam, jij bent zo aan de beurt!

Mam koos voor het Q10 Caviar Nourishing Mask. Nu ik er uit zag als een gedrocht, waren we wel heel erg benieuwd hoe dit masker zou zijn. 


Ook hier had je weer plaatjes om het duidelijk te maken. "Wacht even! Moet je dat aan je oren vastmaken?! En heb je nog een extra kin-flap?" Nu waren we wel heel erg benieuwd!


En ja hoor, er zaten gaatjes voor je oren in! Bij de kin zat nog een extra flap van het masker, ook met aan het uiteinde gaatjes voor je oren.
Mam ging de gang in om het op te brengen. Opeens hoorde ik een soort van gil/lach uit de gang komen. Ze kwam echt niet meer bij van het lachen! Wij hebben werkelijk nog nooit zo'n soort masker gezien!


Normaal gesproken zet ik geen foto's van familie online, maar omdat ze toch onherkenbaar is, kon het nu geen kwaad. Zoals mijn moeder het omschreef "ik lijk wel Hannibal!".
Maar vooral, het bleef als een huis zitten! Terwijl mijn masker steeds af glibberde, kon die van haar windkracht 10 overleven.


Maar waar het allemaal om gaat: hoe vonden wij het?

Zowel mam als ik vonden het een heerlijk masker. Na 20 minuten merkten we echt een verschil, onze huid was ongelofelijk zacht en mijn huid was veel minder droog.
Wij zijn zeker fan!
Nog een ander pluspunt is dat het geen zooi geeft. Met een normaal vloeibaar masker zit het vaak in mijn haar en wil ik het alleen gebruiken voordat ik ga douchen om dan alles uit mijn haar te spoelen. Hier hoef je je echt geen zorgen te maken, alles blijft netjes zitten waar het hoort.

Dankjewel Kim, wij hebben echt genoten van de maskertjes! Niet vergeten een kijkje te nemen op haar blog (klik).


Tot de volgende keer!

Laura

8 opmerkingen:

 1. KLinkt erg positief! en wat een leuke foto's, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha hilarisch en ook een beetje eng!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me raar aanvoelen op je huid maar fijn dat het resultaat zo positief is!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sheetmaskers vind ik heel fijn maar kan wel geloven dat jullie flink gelachen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zo'n lachmoment zeg! Het lijken me trouwens wel fijne maskers, bij zo'n vloeibaar masker zit mijn haar ook altijd onder (en ik heb een pony, die duw ik altijd naar achter met een haarband, maar dan is er toch altijd één pluk...)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt als fijne maskers, zulke maskers geven niet zoveel rommel

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura