13-09-2015

Action mini-shoplog + Reviews


Afgelopen week moest ik weer eens bij de Action zijn. Natuurlijk hadden ze niet wat ik zocht, maar ik kon er onmogelijk met lege handen weggaan.
Ik heb er niet veel gekocht, want ik weet dat ik me altijd in de Action moet inhouden. Vaak genoeg is het gebeurd dat ik met tassen vol "zooi" thuiskom, omdat het leuk of handig kan zijn.

Dit keer kwam ik dus maar met 4 spulletjes thuis *trots*.


Als eerste kocht ik een fles "Yammie Saus" van 500 ml. Klinkt dit niet ongelofelijk als "Joppie Saus"? En ja hoor, het lijkt er verdacht veel op! Heerlijk bij een frietje of om te mengen in je eigen dipsaus. 
Voor €1,29 zal ik zeker aanraden deze saus een te proberen.

Als tweede kocht ik een fles "Garnier - Onder de douche Bodylotion". Het ruikt heerlijk fris naar komkommer en het heeft een romige structuur. Nou merken wij niet echt dat onze huid gehydrateerd is na het douchen, wat best een tegenvaller was. Alsnog is het een lekkere zeep, dus we gaan het zeker niet weggooien.
Voor 250 ml telde ik €1,99 neer. Hoewel het van Garnier is, waren we toch teleurgesteld. Deze gaan we niet nog een keer kopen.

En dan nog een verzorgingsproduct, "Hegron - Total Care Oil Conditioner". Dit is een conditioner met olie erin, zodat je haar heerlijk zacht moet worden na de wasbeurt. Om eerlijk te zijn, hebben wij dit nog niet gebruikt. De geur is wel ongelofelijk lekker, dus als je in de Action bent moet je zeker even gaan snuffelen.
De fles conditioner kostte maar €1,19 wat het dus zeker het proberen waard is.


Als laatste kocht ik een rol "Duplex - Cacaobiscuits 160 gr". Het eerste waar ik aan dacht, was dat het ongelofelijk veel op Oreo's lijkt! Zou dit serieus een goedkope variant kunnen zijn? Voor maar €0,59 treuzelde ik geen moment en gooide ze in mijn mandje.
En nu de hamvraag, smaken ze ook echt hetzelfde?? Nee, helaas niet. Ze zijn een stuk zoeter, maar zeker niet vies. Om eerlijk te zijn, ik had alle koekjes al binnen een half uur op. Met moeite kon ik er twee aan Kelvin afstaan... 


Hoe vaak gaan jullie naar de Action?

Tot de volgende keer!

Kelvin & Laura

7 opmerkingen:

 1. Ik vind het allang knap dat er nog twee koekjes over waren voor Kelvin :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel herkenbaar om niet met lege handen weg te gaan bij de action! Dat lukt mij namelijk ook niet, hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben zelf wel benieuwd naar de onder de douche lotion! Jammer dat hij niet echt doet wat hij zou moeten doen.. Het klonkt wel leuk. Leuke shoplog! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja voor ons was het ook de eerste keer. Misschien een keertje een andere proberen, want het klinkt wel super handig :D

   Verwijderen
 4. koekjes binnen een half uur op maar?! alles wat op Oreo lijkt lukt mij binnen 10 minuutjes hoor! hahaha :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb me heel erg al moeten inhouden om niet als een veelvraat over te komen xD

   Verwijderen
 5. Geweldige eerlijkheid weer, haha! Vier idngen zijn inderdaad niet veel, vooral niet bij de Action. Ik haat het om daar te gaan winkelen, je neemt van alles mee joh. xD De raarste dingen die je niet eens nodig hebt! Still love it tho! Leuke items, vooral lekkere items. Ik wil die koekjes wel uitproberen! Ik kocht er laatst alleen make-up en wat insecten voor mijn Halloween achtergrond, maar meer niet. ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura