25-03-2015

Our life in Pictures: Weekendje Zandvoort

Afgelopen weekend zijn Kelvin en ik naar Zandvoort geweest. Mijn ouders hadden daar een huisje gehuurd van Center Parks, ideaal dus om daar even langs te gaan.
Ik heb best wel veel foto's gemaakt, het was echt een geweldig weekend!
Kijk je gezellig mee?


We besloten om vrijdag avond al naar Zandvoort te gaan, zodat we de zaterdag een hele dag te besteden hadden. Omdat de rit toch 3,5 uur in beslag nam, besloten we om onze e-reader mee te nemen. Ik ging lekker verder lezen met het eerste boek van A Song of Ice and Fire, de boekenreeks van Game of Thrones. Het eerste boek is nu bijna uit.


Rond een uurtje of 8 's avonds kwamen we aan in Zandvoort waar mijn ouders ons opwachtten. Omdat het best wel een rare tijd was qua etenstijd, gingen we meteen door naar Sushi restaurant ZiZo. Zo konden we zelf kijken hoeveel we wilden eten.


De sfeer was erg goed daar, zeker een restaurant om aan te raden! We bestelden allerlei verschillende sushi's, waaronder een salade-rol en eentje met gegrilde kip. Ik moet eerlijk toegeven, dat ik nog nooit zulke lekkere sushi heb gegeten!
Als je ooit naar Zandvoort gaat, moet je zeker hier langs gaan, en het is niet eens mega duur.


We hebben er daar een gezellig avondje van gemaakt. Na het eten zijn we naar het huisje gegaan waar we nog een tijdje hebben zitten kletsen.


In de ochtend stond ons een heerlijk ontbijtje te wachten. Mijn moeder was al naar het winkeltje op het park gegaan om verse broodjes te halen. Een goed begin van de dag.


Rond het begin van de middag kwam mijn oom langs. Hij woont in Zaandam, wat in verhouding lekker dicht bij is. Hoewel iedereen slecht weer voorspeld had op zaterdag, begon de zon heerlijk te schijnen. Af en toe stond er nog wel een nare koude wind, dus namen we allemaal warme chocolademelk met slagroom.


En toen zagen we een mega chocomel mok op het strand staan! Ja daar moesten we natuurlijk even een foto bij maken.


Ik ben helemaal weg van het strand, die zoute zeelucht vind ik geweldig. In de namiddag merkten we wel dat het harder ging waaien (kijk mijn haar maar).


Om even op te warmen en meteen avondeten te hebben, gingen we naar strandpaviljoen "Jeroen". Een heel gezellige tent met goed eten moet ik zeggen. Ik bestelde kaasfondue, dat geserveerd werd in kruidig brood. Hoe schattig is dat?! Zeker een aanrader, het was verrukkelijk.


In de avond zijn we nog naar het casino geweest, waar ik geen foto's van gemaakt heb. We hebben met z'n alle roulette gespeeld, waarbij we allemaal quitte speelde of een beetje winst hadden.

De zondag ochtend begon weer met een lekker ontbijtje. We hadden nog een broodje over van de vorige dag, dus wat is er nou leuker om de eendjes te voeren!


Hoewel het eerst somber begon (zie foto hier boven), was het binnen een uur heerlijk warm. Ik had het warm genoeg in mijn jurkje, genieten van de zonnestralen.


Ik kijk hier een beetje moeilijk, maar dat komt gewoon omdat de zon zo fel ik mijn ogen scheen. Ik kan dan echt niet normaal mijn ogen open houden.


Ik de middag gingen we natuurlijk weer richting strand. We besloten in de middag bij Mango's te gaan zitten.  Een wat meer "alternatieve" tent, maar zeker niet minder gezellig. De meubels zijn van drijfhout gemaakt en er hangt een hele relaxte sfeer.


Wat ik dus een enorm leuk detail vind, is dat hun menukaart een krant is! Ik heb dat werkelijk nog nooit ergens anders gezien.


Proost jongens, op een heerlijk weekend! Het begon opeens zo warm te worden dat ik mijn jas makkelijk uit kon trekken.


We bestelden tapas om gezellig te kunnen delen. Dit was genoeg voor vier personen, en ook dit smaakte verrukkelijk. Ook bestelden we calamaris, wat altijd een gok is of ze niet zo taai zijn als oude schoenen. Zowel Kelvin als ik vonden dit de beste die we tot nu toe gegeten hebben!
Dus ook Mango's is zeker een aanrader voor als je naar Zandvoort gaat.


En toen was het als weer tijd om terug naar Maastricht te gaan. Zoals altijd in het weekend waren er werkzaamheden aan het spoor, waardoor we vier uur onderweg waren. We hadden wel het geluk dat alles goed geregeld was, maar toch is het minder fijn dan lekker te blijven zitten.


Wat hebben jullie dit weekend gedaan? Konden jullie nog van het weer genieten?


Tot de volgende keer!

Kelvin & Laura

6 opmerkingen:

  1. Ooooh wat ziet dat er gezellig uit, heerlijk zo'n weekend! Wat ik gedaan heb: ziek zijn. Van het weer genieten: nee :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk en gezellig dagje. Mooie foto's heb je gemaakt. Warme chocolademelk met slagroom is altijd goed ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele gezellig post! En wat ziet die sushi er overdreven geweldig uit! xo // Naomi in Wonderland

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat vind je van het boek? Mijn man wacht met smart op het vervolg en heeft alle delen verslonden ;-)

    Chocomelk mok is geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind het boek echt helemaal geweldig! Nou ben ik pas in het eerste boek, maar de rest zal snel volgen! Kan ook niet wachten op de serie :D

      Verwijderen
  5. hmm chocolademelk. dat lust ik graag :D en al die foto's van het eten.. yummy. Ik krijg spontaan zin in tapas.. tijd om een tortilla de patatas te maken :P

    BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura