15-06-2015

Review NARS - Marlene

Ik ben gek op lipsticks, en dat mag iedereen weten! Dit is voor het eerst dat ik er eentje van NARS in mijn bezit heb. Mijn moeder kon deze kopen bij Sephora in Luxemburg.
Ben je al benieuwd hoe deze eruit ziet? Lees dan snel verder!


De lipstick is in de kleur Marlene. Een liefelijke naam die toch een pittige ondertoon heeft.
De verpakking is een zwart kartonnen doosje, met het logo van NARS erin gedrukt. Zwart vind ik altijd wel een chique kleur, maar het ware pareltje zit binnenin. 




Kijk dan hoe mooi de kleur is! De huls is mat zwart, met het logo in glanzend zwart als contrast.
Wat ik werkelijk een luxe gevoel vind, is de sluiting van de huls. De huls sluit magnetisch, zodat het logo altijd perfect zit.


Het NARS logo komt ook nog eens terug in de lipstick zelf, deze zit er namelijk in gedrukt.
Hier zie je goed dat de kleur warm en dieprood is. De finish is mat, wat zeker mijn favoriete finish is van rode lipsticks. Het geeft altijd wat een chique en mysterieuze uitstraling.


Hoewel de finish mat is, brengt deze enorm soepel aan. En dan heb ik het nog niet eens over de pigmentatie, wat komt daar veel kleur vanaf! Ik heb hier alleen een laagje aangebracht, wat al meer dan voldoende is.


Ik ben helemaal gek op deze lipstick. Het liefst zou ik zeggen "ik merk helemaal geen verschil tussen high end en low-budget", maar ik dit geval kan ik dat helaas niet zeggen. Zo'n soort lipstick heb ik nog niet eerder gehad.


Als laatste wil ik het over de houdbaarheid hebben. De kleur blijft makkelijk 6 uur zitten en overleeft een maaltijd met gemak. Ik heb de lipstick in de ochtend aangebracht, en moest aan het einde van de middag even de mondhoeken bijwerken. 

Mijn conclusie? NARS is een duur merk, maar als je wilt investeren in een goede lipstick dan is deze zeker een goede keuze!


Wat is jullie favoriete rode lipstick?

Tot de volgende keer!

Laura



10 opmerkingen:

  1. Hele mooie kleur zeg, staat je goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow! Fijn dat het zeker 6 uur blijft zitten. Kleur staat je mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, staat je prachtig! De lipstick is inderdaad wat prijzig, maar blijkbaar is hij het ook helemaal waard :) Zeker als die 6 uur blijft.... Liefs, Lena

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oef, die is prachtig! Gefeliciteerd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. JAAAA! Dit staat je fantastisch! Wauw, ik vind het een fenomenale kleur, had hem alleen donkerder verwacht door de foto's, maar de kleur lijkt verdomd veel op Lady Danger en NARS test niet op dieren.. BA DUM TSSSS... Geweldig! Nars is duur, maar ze leveren altijd kwaliteit. Altijd! Jeffree Star met Redrum is mijn favo rode kleur, maar ook de Longer Lasting in 05 van de Hema. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die van de Hema is inderdaad ook erg fijn, maar voor mij aan de stroeve kant... als je hier aan kan komen, zeker kopen! :)

      Verwijderen
  6. Wauw wat een mooie kleur en de kleur staat je echt fantastisch mooi zeg!

    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtig! Staat je heel mooi :) Fijn ook dat de lipstick ook goed blijft zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. In 1 woord: PRACHTIG. Nu wil ik ook graag een Nars lipstick proberen haha

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hele mooie kleur! staat je ook erg leuk. Liefs x

    BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura