07-01-2016

Pan that Palette! - Update #4


Het is weer een tijd geleden dat ik een update heb gegeven over mijn Pan that Palette challenge. De update is nu iets later dan normaal, omdat ik tijdens de feestdagen andere oogschaduws wilde gebruiken dan alleen dit palette.
Wie de challenge niet kent, ik probeer een heel palette op te maken. Ik gebruik dus vooral deze oogschaduws om mijn dagelijkse looks mee te maken. En geloof me, het opmaken van een palette duurt langer dan je denkt!
Ik heb voor het NYX Nude on Nude oogschaduw palette gekozen.

Vorige update

Tijdens de vorige update had ik één kleur helemaal opgemaakt en gingen de bovenste kleuren al tamelijk hard. Ik had mezelf niet echt een doel gesteld dat ik wilde halen, ik wilde gewoon kijken hoe ver ik zou komen.

Update #4

Helaas heb ik nog geen andere oogschaduw opgemaakt, maar ik ben wel verdomd dichtbij! De witte kleur heeft alleen nog een dun randje aan de onderkant, de "overgangskleur" heeft ook alleen nog maar een dun randje en een klein hoekje bovenin, en de donkerbruine heeft alleen nog het kleine hoekje aan de bovenkant.
Met deze kleuren ben ik echt enorm blij, want het kan bijna niet anders dan dat ze bij de volgende update op zijn. Het voelt echt enorm goed om zo ver te zijn met deze kleuren!


De middelste kleur in de middelste rij gaat ook al redelijk. Ik moet zeggen dat ik verwacht had verder hiermee te zijn. Maar zoals ik al zei, heb ik ook een tijd lang andere oogschaduws gebruikt.

De kleur links onderin ben ik nu ook gaan gebruiken, en daar zit nu een kleine deuk in. Ik hoop hier de pan (het ijzertje) geraakt te hebben bij de volgend update.


Ik vind het nog steeds leuk om deze challenge te doen, want je merkt echt hoe lang je met make-up doet. Ik vind de kleuren nog steeds mooi en verschilde soorten oogschaduwbasis veranderen de look ook elke keer weer zodat het niet verveelt.


Maak jij wel eens een oogschaduw op?


Tot de volgende keer!

Laura

12 opmerkingen:

 1. Ik vind dit echt een leuke challenge want zoals je zegt je merkt echt hoe lang je met make-up kunt doen. Zelf gebruik ik geen oogschaduw en vrij weinig producten waar ik de pan kan raken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oef, het gaat echt hard joh! Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit als vier lege vakjes zou beschouwen hoor, maar ja, ik maak dan ook zelden make up op.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wowza, zoiets gebeurt bij mij niet vaak! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik probeer zelf ook oogschaduw op te maken. Ik vind het vooral lastig om donkere kleuren op te maken. Mijn palette heeft nog zeven kleutjes i.p.v. twaalf;) Maar probeer ook mono's op te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow wat een pan zeg! Heb dat nog nooit voor elkaar gekregen bij een palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh wow dat is mij nog nooit gelukt! knap werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O je bent echt al ver zeg. Lukt mij altijd maar met 1 kleurtje uit een palette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wauw wat een "panporn" haha! Ik moet deze challenge misschien ook maar eens gaan doen, ik maak bijna nooit een kleurtje op..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lekker veel pan, heerlijk om te zien! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ga nooit de pan in met oogschaduw, maar wel met mn blusher :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je bent nog best ver gekomen ondanks dat je andere palettes hebt gebruikt! Ik heb een hoop oogschaduw die ik ook nog eens moet op maken...
  Ik denk dat ik ook maar updates ga plaatsen xD

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura