29-01-2016

Personal | Tentamenweek

Bleeeegh afgelopen week had ik (Kelvin) weer tentamenweek. Waar ik normaal gesproken echt binnen 2 dagen klaar was met zowel leren en de rapporten schrijven heeft het me nu toch echt wel wat meer moeite gekost.

Ze zeggen het altijd wel, het eerste leerjaar is er om er een beetje in te komen en om te kijken waar iedereen staat qua niveau. Nou dat heb ik geweten vorig jaar! Na vijf jaar van lang leve de lol en geef mijn portie maar aan Fikkie had ik eindelijk een opleiding gevonden die ik leuk vond. Stiekem was ik hier best blij mee, maar ik vorig jaar dus echt geen hol uitgevoerd en, op een opdracht na, alles gewoon gehaald zonder veel moeite.

Zo daar kwam dit blok even verandering in zeg! Allemachtig wat had ik veel te doen de afgelopen weken. Éen herkansingsrapport van vorig blok moest af op de maandag, CHECK (3 minuten voor de deadline). Tentamens Engels, ook op de maandag, CHECK. Dinsdag vol aan de bak voor mijn Statistiek resit en dat terwijl ik maandag om half 7 opstond en sindsdien continu aan opdrachten en tentamens ben bezig geweest tot 23.55(deadline). Je begrijpt wel dat er dinsdag vrij weinig productiefs is gebeurd. Na een goed nachtrust weer om half 7 opstaan op de woensdag. Op tijd richting Sittard want er stond een resit Statistiek op de planning om 9 uur. CHECK. Hèhè even tijd voor mezelf.

Shit..... realitycheck. Ik moet vanavond een groepsopdracht inleveren die nog niet klaar is... Werken werken werken, schrijven schrijven schrijven. Ruim op tijd af. CHECK. Even een aantal uurtjes ontspannen want anders ga ik dat tentamen van morgen nooit halen.

Gister om 12:30 dan toch eindelijk mijn laatste tentamen gemaakt van dit blok. Gelukkig maar. Na 5 jaar geen hol uitvoeren is het toch best wel pittig om in een keer met je neus op de feiten gedrukt te worden. En weet je wat nu het leuke is? Volgend blok moet ik weer.....

Groetjes,

Kelvin

6 opmerkingen:

 1. Als ik dit lees ben ik echt blij dat ik dit allemaal achter de rug heb...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat herkenbaar, na jaren achterover leunen moest ik leren, dat was nieuw. Heb geblokt tot en met en ja als je dalijk je diploma met cijferlijst ziet weet je waarvoor je t allemaal deed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat was een spannende week zo te zien, genieten van het weekend nu maar en duimen voor goede punten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat je voor nu weer even hiervan af bent! Hopelijk haal je mooie cijfers. Ik vind het ook wel heel pittig om veel voor school te moeten doen nu, maar dat zit hem bij mij vooral in het feit dat wij vooral essays ipv tentamens hebben en dat duurt veel langer dan leren bij mij. Gelukkig ben ik er nu voorlopig ook weer van af!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha blijft lastig he die tentamens. Ooit hoef je er nooit meer een te maken, dan ga je het bijna missen (ja echt).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Kelvin,

  Wel fijn dat het er voor nu even weer op zit :) . Het is inderdaad altijd even pittig, maar je doet het voor je toekomst :) . Geniet lekker van je weekend!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura