08-01-2016

Spam je blog en Instagram!


Het is een tijd geleden, maar het is weer tijd voor een spam je blog én Instagram!
We vinden het altijd leuk om nieuwe blogs te leren kennen, en nu is je kans om ongegeneerd je blog te spammen.

Als je je blog gaat spammen, vertel er ook in het kort bij wat waar je graag over blogt. Zie het als een soort van mini promo-praatje voor je blog.
Natuurlijk gaan wij bij iedereen een kijkje nemen, maar grote kans dat andere lezers ook even een kijkje bij je gaan nemen.

Sinds een maand zijn wij ook actief bezig op Instagram. We kunnen er bijna geen genoegen van krijgen en zijn steeds op zoek naar leuke en/of inspirerende accounts. Schroom dus niet om ook even je Instagram account te spammen.


Tot de volgende keer!

Kelvin & Laura

22 opmerkingen:

 1. Leuk en lief!

  Mijn beauty en lifestyle blog is terug te vinden op www.matteandshimmer.nl! Hier schrijf ik dus over make up, deel mijn ervaringen en geef tips. En nog meer natuurlijk! Leuk als je komt kijken :)

  Instagram is @matteshimmer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aardig dat we ons zelf mogen promoten! Op mijn blog http://etceex.blogspot.com blog ik over beauty met een persoonlijke twist. Op mijn Instagram etceexnl hou ik je op de hoogte van alles wat ik doe!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn blog www.onahealthyadventure.com kennen jullie misschien al :) Ik kom regelmatig eens langs hier. Ik ben ook actief op IG instagram.com/onahealthyadventure.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat we even mogen spannen. Ik ben fabian van der gijze en ik heb een erg personlijker blog op https://fabiangijze.nl. Vroeger en nu nog steeds soms heb ik veel mee gemaakt . Over deze verhalen blog ik heel vaak. Veder blog ik vaak over wat ik dagelijks beleef en ik geef af en toe mijn mening over een onderwerp. Lijk me leuk als je eens kwam kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey een ig spam had ik nog niet gezien. Voor nagellak en nailart is mijn avvpunt wel een kijkje waard @brilliantnails2015

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik schrijf op www.mamsatwork.nl over alles wat moeders interesseert en waar ik wat over kwijt wil ;). Van eigen frustratie tot aan reviews en van hilarische momenten tot aan verdriet...
  Instagram is @mamsatwork

  Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat we even mogen spammen! Mijn blog is http://lindseybeljaars.nl/ en iedere werkdag komt hier om 06:00uur een nieuw artikel online. Deze zijn vaak beautygerelateerd maar zo nu en dan komt er ook een leuke TAG of Outfitpost online. Mijn instagramaccount is @lindseybeljaars Mocht je op de hoogte willen blijven van mijn nieuwe artikelen, vergeet me dan zeker niet te volgen.

  Liefs Lindsey!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat we mogen spammen!
  Ik ben Marja en ik blog op www.marrrja.nl, ik blog voornamelijk over mijn leventje met Fibromyalgie, dingen die mij interesseren (zoals fashion en lifestyle) en ik deel elke zaterdag muziek!

  Mijn instagram is: @marrrja

  -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jeej! Spammen! Op www.30erscrisis.nl schrijf ik over de typische dertigers dilemma's die ik tegen kom en hoe ik hier een positieve draai aan geef. Daarnaast komen er lijstjes, tips, tags en andere leuke dingen aan bod :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hey, mijn naam is Natascha en je kan mijn blog lezen op www.stadsmeisje.be. Het stadsleven is iets wat mij altijd al enorm geboeid heeft en ondanks het feit dat ik uit een inieminie dorpje kom, voelde de stad meteen al veel meer als mijn natuurlijke habitat. De drukte van stad, de energie die er hangt zorgde ervoor dat ik opnieuw de draad in mijn leven kon oppikken en dat ik mij gelukkiger voel dan ooit.

  Uit dit gevoel ontstond het idee om mijn blog “stadsmeisje” te noemen en hierin alle inspiratie en energie die ik haal uit mijn leven in de stad te verwerken. Stadsmeisje is een echte lifeblog waar je terecht kan voor blogjes over de meest uiteenlopende onderwerpen!

  Mijn instagramaccount is @typischtascha ! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hey hey! Mijn blog heet www.acausedesbrunettes.com en Instagram @acausedesbrunettes!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik schrijf op www.somama.nl een lifestyle mamablog waar dagelijks nieuwe artikelen/winacties online komen. Diverse onderwerpen worden besproken, bijvoorbeeld het moederschap maar ook het syndroom van Down. Instagram: @somamablog

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Samen met 2 vriendinnen blog ik op http://momsandmore.be/
  Een belgische blog over ons leven als mama, maar ook over onze passies: mode, beauty,...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lief dat we mogen bloggen. Mijn bloglink is www.marushilifestyle.nl en mijn instagram is https://www.instagram.com/marushi_lifestyle/ Ik ben een lifestyleblogger met een vleugje beauty en fashion. Ik schrijf over alles wat ik leuk of interessant vind. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mijn Instagram ken je al eh ;-) En ik volg die van jullie ook al.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Bedankt dat we mogen spammen. Ik vertel op wanderingelisa.be vooral persoonlijke verhalen en dan af en toe eens een fictief verhaal. Ik wil vooral mijn schrijversbestaan boosten. Op Insta ben ik niet heel heel actief, maar je vindt me terug: @wandering_elisa xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat leuk zeg! Ik heb een food/fotografie-blog en binnenkort wil ik ook muziek als categorie toevoegen. Ben heel benieuwd hoe dat gaat lopen :)
  Mijn blog vind je hier: https://eenbeetjechef.wordpress.com/
  en mijn Instagram is @eenbeetjechef

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat leuk dat jullie dit doen!
  Wij zijn twee dames die niet eens een maand geleden begonnen zijn met bloggen op: https://sobeautywomen.wordpress.com

  Hier bloggen wij over van alles, van beauty tot persoonlijke artikelen en zo nu en dan verschijnt er ook een leuke DIY!
  We zouden het leuk vinden als jullie een kijkje nemen op onze blog en ons volgen op instagramen (Sobeautywomen)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat leuk dat we de kans krijgen om te spammen! Ik ben Mylou, 19 jaar en ik blog op theblognextdoor. Dit is mijn lifestyle-achtige blog waar ik schrijf over alles wat mij interesseert. Dit kan uiteenlopen van beauty tot sport en van eten tot fashion. Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje komt nemen!

  Liefs, Mylou
  Http://theblognextdoor.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Lief dat we mogen spammen. Ik ben Monica, een jonge werkende moeder en ik heb een persoonlijke blog. Ik schrijf oa over beauty, lifestyle en ik deel mijn recepten. Ik hoop dat je een kijkje komt nemen op www.littlebyme.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuk dat we de kans krijgen om onze blog te 'spammen'. Ik blog al een tijdje, maar eigenlijk pas sinds 2015 intensiever. Op http://www.greenblush.nl plaats ik vrijwel dagelijks een artikel over beauty, lifestyle, food maar ook gezondheid. Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje komen nemen :-)
  Oh ja: mijn IG account is @greenblush.nl

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 22. The Beautyboulevard is een tweetalig beauty, lifestyle en fashion blog met een persoonlijke touch. Dit zijn natuurlijk de meest uiteenlopende onderwerpen, maar ze hebben allemaal een doel: meiden helpen om zich weer lekker in hun vel te voelen.
  www.thebeautyboulevard.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura