31-01-2016

Review | Essence Winter? Wonderful! Hand Balm


Gisteren konden jullie al de review over de Essence Winter? Wonderful! top coat. Vandaag is de hand balm aan de beurt van deze Limited Edition collectie.

Tijdens deze koude dagen kunnen onze handen altijd wel extra verzorgd worden. Toen ik deze hand balm zag staan, moest ik deze natuurlijk meenemen.

De hand balm zit in een witte plastic tube met zilveren sneeuwvlokken erop. De letters "Winter? Wonderful!" staan er in zwierige letters op geschreven en stralen voor mij ook echt iets winters uit.


Omdat hygiëne erg belangrijk is, was ik er erg blij mee dat de hand balm in een tube zit. Zo hoe je niet met je vieze vingers in een potje, maar kan je gewoon de balm doseren zonder de rest vies te maken. Op je handen zitten immers super veel bacteriën!


De geur vind ik erg moeilijk te omschrijven. Voornamelijk is de hand balm neutraal, maar zit er toch een frisse en licht zoete noot in. Persoonlijk vind ik deze geur erg fijn, want ik hou absoluut niet van sterk ruikende crèmes op mijn handen.


Wanneer ik de balm op mijn hand wilde doen, viel mij op dat deze niet erg dik is. Natuurlijk is de balm stevig genoeg om niet uit de tube te lopen, maar het is zeker minder dik dan sommige handcrèmes die ik gebruikt heb.

Wat ik het allerfijnste vind, is dat het erg fijn uitsmeert. Je handen voelen heerlijk zacht en verzorgd aan, en er blijft geen vette laag achter.


Essence Winter? Wonderful! Hand Balm bevat 100 ml en kost €1,99. Wees er snel bij, want deze collectie is nog maar kort te koop bij de Kruidvat en Trekpleister.

Hebben jullie iets van deze collectie gekocht?


Tot de volgende keer!

Laura

4 opmerkingen:

  1. Hoe leuk is die verpakking nu? Zo pretty :-) En lekker goedkoop ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De verpakking ziet er in ieder geval al heel leuk uit! Fijn dat er geen vettige laag achter blijft. Daar heb ik zelf echt een hekel aan, haha. Ook goed dat het een tube is en geen potje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind de verpakking heel mooi. Ik wist helemaal niet dat Essence handcrème had in het assortiment.

    BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura