26-01-2016

Review | Bruine benen met L'Oréal Sublime Bronze Duo Zelfbruinende Doekjes


Bruine benen is iets wat elke vrouw wel wilt. Ik schaam me persoonlijk altijd om mijn bleke melkflessen te tonen zodra de zon begint te schijnen. Maar goed... ooit moeten ze wel in het zonnetje om een mooi kleurtje te krijgen. Wat nou als wij deze gênante fase kunnen overslaan?


Mijn benen zijn altijd reflecterend wit. Graag zou ik in de zomer de aandacht trekken in een leuk jurkje zonder mijn medemens meteen te verblinden. Toen ik in een winactie van Anniek deze doekjes van L'Oréal won, was ik wel erg benieuwd!
Ik kreeg wel meteen een beetje angstzweet... Wat nou als ik er uit kom te zien als een mislukte kruising tussen een wortel en een orang-oetang?


Toch waren mijn moeder en ik best benieuwd! De verpakking heeft twee apart verpakte doekjes. Eén doekje zou genoeg moeten zijn voor je gezicht, decolleté en je armen, óf voor je benen. Binnen twee uur zou je al prachtig resultaat moeten zien.

Wat meteen vast stond, wij gaan niet ons gezicht doen. Stel je voor dat het mislukt en je vol oranje strepen naar je werk moet!
Omdat één doekje voor twee benen is, besloten we ieder één been te doen. Zo hoopten wij goed het verschil te kunnen zien.


Op het ergste voorbereid... trok ik een handschoen aan! Het doekje is enorm goed doorweekt met de vloeistof. Het eerste wat me opviel, was een heerlijke frisse geur die van het doekje af kwam. Voor mij is dit echt een pluspunt, want een chemische geur is echt een afknapper.


Ik ben dus vrolijk mijn been gaan insmeren. Dit ging hartstikke makkelijk, omdat je gewoon met een doekje over je been gaat. Het enige nadeel hiervan is, dat je niet kan zien waar je geweest bent.
Ook als het doekje droog gaat aanvoelen, zou er nog genoeg product op moeten zitten om het gewenste gebied in te smeren.

WARNING!

Ik vind benen echt lelijk... en laten we niet over de knieën beginnen... Je gaat nu mijn benen zien, die ook nog eens verblindend wit zijn. Ik ben niet verantwoordelijk voor oog-schade...

Ahhhh my eyes! (4 uur na insmeren)

Na twee uur zou je al effect moeten zien, maar dat zagen zowel mijn moeder als ik helaas niet.

Bovenstaande foto is genomen 4 uur na het insmeren. Op de foto links mijn been is gedaan, rechts niet. Je kan zien dat er een lichte kleur tevoorschijn gaat komen! Wil je dus snel bruine benen hebben als je last-minute naar een feestje gaat? Dan is dit helaas niet het product voor jou.


Totdat ik de volgende ochtend wakker werd met een bruin been! De foto is een beetje onbeholpen genomen op de trap, maar hier kon je het beste het effect zien. Ik vind het effect erg goed gelukt. Het is subtiel en ziet er natuurlijk uit. Mijn been is zeker niet meer wit en straalt met een gezonde, bruine tint.

Oeps, stukje vergeten! Die witte streep links op de foto is een litteken

Een van de problemen die ik al eerder noemde... je kan niet zien waar je gebleven bent met het insmeren. Ik ben natuurlijk een stukje vergeten bij mijn knie. Hoewel dit niet echt handig is, zie je nu wel goed het schil qua kleur.

Ik ben dus echt wel fan!

Het beste kan je dit doekje dus minimaal 12 uur voor je event/avondje uit gebruiken om het beste effect te hebben. Twee dagen na gebruik is de bruine kleur ook weer weg.


Een setje L'Oréal Sublime Bronze Duo Zelfbruinende Doekjes is te koop voor €3,49.

Met één setje kan je je dus één keer je helemaal mee insmeren. Dit lijkt duur, maar voor een speciale gelegenheid of als je je bleke benen wilt verbergen, is dit een prima prijs. Een zonnebank is duurder!
Ook is het makkelijk om op vakantie mee te nemen, omdat je geen zware flessen zelfbruiner meer nodig hebt!

Gebruiken jullie iets van zelfbruiner?


Tot de volgende keer!

Laura

7 opmerkingen:

 1. Ik zie inderdaad verschil! Ik heb al een tintje van mezelf dus gebruik niet zo snel zelfbruiner :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat grappig dat je zo goed het verschil kan zien :D Ik zou het alleen zelf niet fijn vinden dat je niet kan zien waar je bent geweest. Dan zien andere mensen ook wel hel duidelijk dat je zelf bruiner hebt gebruikt :') ik gebruik het verder eigenlijk nooit omdat mijn benen redelijk snel bruin worden ~

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze ook eens geprobeerd en jammer genoeg prikten ze bij mij :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit soort doekjes heb ik ook een keer geprobeerd, maar dan van Kruidvat merk. Ik had precies hetzelfde. Ik was allerlei plekken vergeten omdat je niet kunt zien waar je geweest bent. Qua zelfbruiners zijn er handigere en veiligere producten te krijgen, maar bruin worden ze inderdaad wel van de doekjes.
  En ik heb gelachen om je waarschuwing. Gelukkig zijn mijn benen ook melkfleswit, dus ik word er al dagelijks aan blootgesteld. Geen oogschade hier dus haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een verschil! Ik vind het wel mooi. Je hoort inderdaad wel eens dat je dan heel veel strepen krijgt enzo, maar zo is het wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je ziet der inderdaad verschil. Maar ik zelf ben niet voor zo producten die je huid bruin maakt. Geef mij maar gewoon een zonnebank dan kan ik der ook der onder ontspannen .

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er fijn uit! Ik vind je been echt mooi bruin geworden. Daarnaast is dit echt ideaal aan het begin van de zomer, als je in je rokje naar buiten wilt, maar je benen totaal nog niet bruin zijn haha. x

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura