13-12-2015

Een avondje voor mezelf


Kelvin had gisteren een date (hij was mee gevraagd voor een kerstdiner), dus ik had een avondje voor mezelf.
Maar wat doe ik nou eigenlijk op zulke avonden?

 • Serie kijken: Ik volg andere soort series dan Kelvin, dus dit is dan het perfecte moment om de nieuwste aflevering te kijken. Op dit moment is dat American Horror Story, waar er nog maar 1 aflevering komt voordat het seizoen voorbij is... *snik*
 • Hello Mr. Martini!: Natuurlijk hoort er bij zulke avonden altijd wel een glaasje bij. Martini of wijn, alles is welkom (drinken met mate natuurlijk).
 • Short story: Zoals je misschien al weet, ben ik met een short story begonnen. Hoewel het schrijven me redelijk makkelijk af gaat, moet ik wel stilte om me heen hebben. Op dit soort momenten kan ik me helemaal storten op het verhaal. Je kan trouwens het derde deel weer komende woensdag verwachten.
 • Chips: Ja ik weet dat het ongezond is, maar af en toe is een zak chips gewoon enorm lekker! Ik maak er dan wel nog vaak een dipje bij, maar deze is dan van magere yoghurt.
 • Lang douchen: Ik merk dat ik altijd heerlijk lang ga douchen als ik alleen thuis ben. Genieten van die nieuwe zeep, of gewoon genieten van het warme water en niet denken aan de koude wind buiten... Even ontspannen.
 • Lezen: Om de avond mee af te sluiten, ga ik altijd wat lezen. Heerlijk om een spannend of aangrijpend verhaal te lezen voordat je gaat slapen. 


En voor je het weet, is je avond al weer voorbij! Natuurlijk horen bloggen, Youtube filmpjes kijken en met de katten knuffelen er ook bij.


Wat doe jij op een avond dat je het rijk voor jou alleen hebt?

Tot de volgende keer!

Laura

8 opmerkingen:

 1. Jep, redelijk hetzelfde hier! Als ik alleen thuis ben ook lang douchen en series kijken. Chips eten (oeps!) en knuffelen met de hond. Bloggen en YouTube komen vaak ook aan bod!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had dit weekend lekker het rijk voor mij alleen in mijn studentenhuisje ;) Ik moest in de avond wel werken en vrijdag had ik een feestje maar overdag heb ik heerlijk rustig aan blogs gelezen, de afwas op laten stapelen, even de stad in gegaan, een workout en de vogue gelezen ~ echt heerlijk zo af en toe alleen met jezelf zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vooral je short story schijven vind ik leuk want dan komt er weer een vervolg. Merk dat als ik alleen thuis ben ik alleen maar poets omdat ik geen rust heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn vriend was er ook niet gister, kwam vannacht laat thuis.. Ik heb ook gewoon wat afleveringen zitten kijken, alles rustig aan, hapje er bij, rustig douchen, boek lezen in bed met een muziekje, ook wel eens fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk zo'n avondje alleen. Series en chips is altijd goed bij mij :D En inderdaad uitgebreid douchen incl even lekker nagels verzorgen :]

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben gek op dat soort avondjes! Allemaal dingen die ik ook wel doe ja, lekker op de bank met chips en drankje film/serie kijken, lezen of schrijven:) En lang douchen ja, ik krijg al zin in zo'n lkkr home alone avondje haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hou van avondjes alleen! Ik heb ze ook echt nodig om tot rust te komen. Ik ga dan meestal make-up tutorials oefenen en net zoals jij... netflix kijken! Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lang douchen en lezen, helemaal mee eens... Lekker ontspannend!

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura