26-12-2015

What we've got for Christmas | Eerste kerstdag


Kerstavond en eerste kerstdag waren we in Gouda bij de vader en stiefmoeder Claudia van Kelvin. We hadden enorm gezellige dagen en het was leuk om weer zijn zusje en stiefzusje te zien. We werden ook verwend met een paar hele leuke cadeautjes, die wij graag met jullie wilden delen.


Van Kelvin's zusje en zijn stiefzusje had ik dit heerlijke setje gekregen van de Body Shop. De showergel en de body butter zijn beide in de geur grapefruit, een van mijn favoriete geuren! Ik ben hier natuurlijk hartstikke blij mee!


Van Kelvin's vader en Claudia kreeg ik ook een verwen setje van het merk Erica. Ik ken dit merk niet, maar het zijn natuurlijke producten die heerlijk naar mango ruiken. Deze body butter en douche crème zullen vaak gebruikt gaan worden.


Ook Kelvin werd verwend door zijn zusje en stiefzusje met een setje van de Body Shop. Hij kreeg de geur "olijf".


Als klap op de vuurpijl kreeg Kelvin een parfum, Tommy van Tommy Hilfiger EdT. Tommy is een frisse geur, die erg lekker ruikt bij Kelvin. Het is een fles van 100 ml, dus Kelvin kan zich helemaal uitleven.Ook ik kreeg een heerlijk parfum, One van Calvin Klein EdT. Dit is een uniseks parfum, dus die fles werd meteen gejat door Kelvin. Teken dus dat dit parfum ook bij hem in de smaak valt!
Ook dit parfum is heerlijk fris en we zullen hier wel even mee doen, het is namelijk een fles van 200 ml! Ik wil dus af en toe wel wat afstaan aan Kelvin.


We zijn dus weer goed verwend en alles valt in de smaak. Kelvin had ook nog een fles Licor 43 gekregen, maar die was ik vergeten op de foto te zetten (oeps!). Ik drink Licor 43 het liefst met wat ijsblokjes en melk.


We hopen dat jullie allemaal geweldige kerstdagen hebben!

Ho ho ho Merry Christmas

Kelvin & Laura

8 opmerkingen:

 1. Mooie cadeautjes! Bij mij zat er ook een body butter bij :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie zijn wel lekker verwend zeg! Licor 43 vind ik errug lekker met Seven-up of Fanta ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk! Veel plezier ermee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Licor 43 heb ik nog nooit op en wat een bijzondere combinatie om dit met melk en ijsklontjes te drinken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijne en lekkere cadeaus! Ik heb een hoop gekregen, maar ik moet het nog allemaal fotograferen van de week!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauwie wat zijn jullie lekker verwend! Beiden luchtjes ken ik en ze zijn echt super lekker. :D

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura