24-12-2015

Make-up challenge | Finish 5 by Spring


De wintertijd is net pas officieel begonnen, maar ik zit nu al aan het voorjaar te denken. Ik probeer al een tijdje een beetje mijn oudere make-up producten op te maken.
Ik doe dus mee aan de Finish 5 by Spring challenge. Hier kies je 5 producten uit die je voor het voorjaar probeert op te maken.
Ik heb 5 producten gekozen die al redelijk op zijn. Vaak verdwijnen producten in mijn lade wanneer ze bijna op zijn. Het wordt dus eens tijd dat ze eens opgemaakt worden voordat ze bederven.

Make Up For Ever Lipstick - Mat 1


Deze lipstick heb ik al een tijdje en Kelvin vindt de kleur helaas niet zo mooi. De formule is helaas ook extreem droog, het voelt bijna alsof je je lippen eraf veegt terwijl je de lipstick aanbrengt. Toch vind ik het zonde om deze dure lipstick zomaar weg te gooien of niet te gebruiken. Zijn tijd is nu (hopelijk) gewoon gekomen.


Ik hou op een papiertje de vooruitgang bij.

Sephora mineral Foundation Compact


Hoewel ik erg bleek ben, kleur ik toch ietsje in de zomer. Deze kleur is de lichtste in mijn collectie. Nu ik nog zo bleek ben, wil ik deze gebruiken voordat ik wat bruiner word. Voor mij zal het zeker een uitdaging zijn deze op te maken. Ik ga gewoon mijn best doen!

Sephora - Miami Pink lipgloss


Lipgloss blijkt niet echt helemaal mijn ding te zijn, geef mij maar liever een lipstick. Om nou helemaal geen lipgloss te gebruiken terwijl ik ze wel heb liggen... ja dat vind ik zonde! Zover ik weet, heb ik deze lipgloss het langst, daarom heb ik deze gekozen. De kleur staat me ook niet helemaal aan, het is eigenlijk alleen heel glitterig. Over een lipstick kan het wel leuk zijn met deze dagen.

MAC - Fix +


Iedereen vind het geweldig, de Fix + van MAC. Om eerlijk te zijn, vind ik er niet zo veel aan. Daardoor heb ik deze fles al veel te lang in mijn lade staan. Ik denk dat ik het gewoon ga gebruiken om me een beetje op te frissen. Ik heb er genoeg voor betaald, dus ik moet en zal het gebruiken voordat het gaat bederven.

Etos - Handcream Intensive


Nu ik fulltime stage loop op het lab, zijn mijn handen vreselijk droog. Ik gebruik ongelofelijk veel handcrème om mijn zielige handjes een beetje vocht te geven. Dit vind ik de minste handcrème die ik heb, maar zoals je ziet is deze bijna op. Ik gok dat deze erg snel op zal zijn, zodat ik weer wat ruimte krijg voor betere crèmes.


Zoals ik zei, geef ik mezelf de tijd tot 21 maart om deze producten op te maken. Ik ben van plan een update ongeveer elke maand te geven. Als ik vroegtijdig een product op maak, zal ik deze misschien vervangen door een andere (gewoon om te kijken hoever ik daarmee kan komen).

Het lijkt mij erg leuk als jullie met mij mee doen! Je mag deze challenge natuurlijk interpreteren zoals jij wilt. Laat het me zeker weten als je er aan mee doet!


Tot de volgende keer!

Laura

8 opmerkingen:

 1. Leuke challenge! Een aantal producten moeten vast opkomen, zoals de handcream en de compact powder! Een lipstick vind ik zelf altijd lastig om op te maken, ik doe er meestal ontzettend lang mee! Veel succes in ieder geval <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed ding. Hey over je handen en handcreme, is gloves in a bottle niks voor je? Heb er ooit een artikel over gemaakt en lijkt me erg geschikt voor je lab-handen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Spannend :D ik ben benieuwd of je ze op tijd op krijgt!
  Ik probeer de laatste tijd ook maar wat dingen op te maken, vooral van die budget oogschaduw (wat vaak toch niet zo het geld waard is).
  Fijne feestdagen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke challenge! Wat jammer van de lipstick, de kleur vind ik er wel mooi uitzien.

  Ik denk dat jij zeker zult slagen voor deze challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke challenge :D Ben benieuwd of het lukt. Zelf ben ik niet zo goed in producten opmaken, als ik ze niks vind gaan ze de kast in. Ik kijk tegenwoordig wel wat beter voor ik random iets koop.

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura