31-12-2015

Onze clichés voor 2016


Het is misschien een beetje afgezaagd, maar ook wij zetten onze doelen op een rijtje. We vinden het zelf hartstikke leuk om zulke lijstjes te lezen, dus hier is de onze!


 • Vaker bloggen. Hoewel wij elke week 4 artikelen online zetten, zijn we de laatste weken bezig elke dag een artikel voor jullie klaar te hebben. We merken ook dat onze bezoekersaantallen aan het stijgen zijn, wat het vaker bloggen nog leuker maakt! Natuurlijk zal er wel eens een dag zijn dat er geen artikel online komt (we hebben allemaal wel zulke dagen), maar dan zijn er gelukkig nog genoeg leuke artikelen te vinden op de blog.
 • Minder voor de TV hangen. Geregeld zitten we als een stel zombies voor de TV te hangen. Niks mis mee natuurlijk, maar we willen vaker ook in ons mini-tuintje genieten van de vuurkorf. Bij ons om de hoek kan je perfect hout sprokkelen, dus willen we vaker een gezellig avondje buiten hebben.
 • Meer sporten. Net als het vorige punt, willen we er vaker op uit. Kelvin wil vaker naar de sportschool en ik wil meer gaan wandelen. Ook wil ik vaker de sportschool in duiken, alleen moet ik oppassen dat mijn gewrichten geen klappen krijgen wegens mijn heupdysplasie.  
 • Mooiere foto's. Bij een blog horen natuurlijk ook foto's. We merken dat wij (vergeleken met de eerste artikelen) grote vooruitgang hebben geboekt. Toch kunnen de foto's altijd beter en mooier. Nu we een kleine studiolamp hebben, willen we daar ook een beetje mee gaan spelen. We zijn benieuwd waar we volgend jaar staan!
 • (Af)studeren! Kelvin en ik zijn nog steeds studenten. Kelvin is nu bezig met zijn tweede jaar Commercieel Management, wat gelukkig erg goed gaat. Af en toe is de motivatie wat minder, maar ik denk dat we dat wel allemaal kennen. Ik ben nu bezig met mijn laatste jaar van de master en ben aan mijn 9 maanden durende stage begonnen. Het voelt voor mij niet meer als studeren, omdat ik zo veel plezier op mijn stage heb!

Wij wensen jullie een goede jaarwisseling hopen jullie terug te zien in het mooie 2016!


Tot volgend jaar!

Kelvin & Laura

6 opmerkingen:

 1. Heel leuk om te lezen. Meer sporten staat hier ook zeker genoteerd!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me haalbaar. Alvast succes ermee! Op een succesvol 2016 :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne jaarwisseling en volgens mij gaat het helemaal goed komen met jullie doelen. Een goed 2016!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie doelen! Ik wens jullie ook alvast een hele fijne jaarwisseling en hoop dat jullie je doelen mogen verwezenlijken in 2016! Mij zien jullie zeker terug hier op de blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super lief van je Kirsty! Jij ook een fijn 2016 gewenst :D

   Verwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura