08-12-2015

Een kerstcadeau voor een zwerfkat


Wie onze blog volgt, weet dat wij twee katten geadopteerd hebben van Zwerfkat in Nood. Rond de kersttijd hebben ze altijd een super leuke actie: je kan de opvangkatten die nog niet geplaatst zijn een cadeautje geven voor de kerst!

Zwerfkat in Nood is een stichting die zwerfkatten opvangt bij gastgezinnen. Hier kunnen de katten aan het normale huiselijke leven wennen totdat ze hun gouden mandje vinden. Bange katten worden gesocialiseerd en er wordt letterlijk alles geprobeerd als een kat ziek is/wordt.

In de decembermaand schieten wij meestal in de stress, wat moet ik nou weer voor mijn moeder/vriend/oma kopen voor de kerst?? Dit is natuurlijk heel normaal, maar we mogen zeker de dieren niet vergeten!
Zwerfkat in Nood heeft op dit moment 64 katten in de opvang, zo veel lieverds die een huisje zoeken. Natuurlijk kan je ze niet allemaal helpen, maar een lekker verwenpakketje in deze koude maand is altijd welkom.

Zwerfkat in Nood heeft nu een super leuke actie. Je kan een verwenpakketje doneren aan de opvangertjes.

Je kan tussen twee verschillende pakketjes kiezen:

 • Pakketje twv €7,50
 • Pakketje twv €15

Vorig jaar hebben wij twee kleine pakketjes gedoneerd. Je kan namelijk kiezen aan welk katje je je pakketje wilt doneren. Weet je niet aan wie je wilt doneren? Dan kiest Zwerfkat zelf een katje uit. Wij gaven de zusjes van Nessa een pakketje, en een willekeurig katje werd ook nog verwend met een heerlijk pakket!

Vorig jaar: Nessa's zusjes met hun pakketjes
Dit jaar gaan wij natuurlijk ook weer pakketjes doneren! Een van Nessa's zusjes zit nog steeds op een gouden mandje te wachten, dus zij kan zeker een pakketje van ons verwachten. Ook geven wij weer een pakketje aan een willekeurig katje.

Hier zijn een aantal opvangertjes. De hele lijst kan je op hun site vinden.


Wil je nog extra informatie over Zwerfkat in Nood? Kijk dan zeker even op hun site.

Als je nou meteen een pakketje wilt doneren, moet je het volgende doen:

Laat via het emailadres steun@zwerfkat.com weten wat voor pakketje jij wilt doneren en aan welk katje je het pakketje wilt geven (als je een voorkeur hebt).

Je kunt het bedrag overmaken naar Zwerfkat in Nood II met vermelding van de naam van de opvanger.
Belgie: IBAN: BE11 0013 8231 3048
Nederland:IBAN: NL29INGB0009480375


Wij zijn niet gecontacteerd door Zwerfkat in Nood om dit te promoten. Wij hebben dit artikel geschreven omdat we de opvangertjes ook een fijne kerst willen geven en Zwefkat in Nood een enorm warm hart toedragen. Zij verdienen een fijne kerst, sommige hebben het het afgelopen jaar best zwaar gehad.


Wij wensen iedereen alvast fijne feestdagen!

Kelvin & Laura

15 opmerkingen:

 1. Aah wat super schattig en een leuk initiatief! <3 Die pakketjes van vorig jaar zien er geweldig uit:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof! Heel erg leuk initiatief.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lieve foto's wn wat goed om te horen dat jullie ze hebben geaborteerd!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heey Esmee, ja Zwerfkat is echt een stichting die in onze ogen het leven van menig katten red. Maar we hebben ze gelukkig niet geaborteerd maar geADOPteerd ;-).

   Verwijderen
 4. Wat super lief <3 ik heb echt een zwak voor katten! Elk jaar kies ik rond kerst één stichting aan wie ik wat doneer en dit jaar wordt het denk ik deze. Heel lief dat jullie dit zo promoten :) Ik ga de lijst eens bekijken en dan een datum prikken dat ik een pakketje doneer~

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. btw zijn de pakketjes die je ziet op de foto de 7,50 euro pakketjes? dat is best veel namelijk!

   Verwijderen
  2. Wat goed dat je elk jaar aan een stichting iets doneert! Dat vind ik echt een heel mooi gebaar :)
   Ik weet niet precies wat er allemaal in het pakket zit, maar zover ik weet zijn dit inderdaad de kleine pakketten!

   Verwijderen
  3. Beste Eva, we kopen ieder jaar een deel luxe voer en speelgoed en ook de katjes met speciale voeding worden uiteraard niet vergeten. Ieder katje krijgt een mooi pakket. We tellen niet hoeveel er in een pakket komt. We maken voor ieder katje iets speciaals. De waarde van de pakketten op de foto's ligt vele malen hoger dan het bedrag, maar soms hebben we geluk dat we iets goedkoper op de kop kunnen tikken. In ieder geval krijgen ze allen een mooi kerstcadeau...

   Verwijderen
 5. O wat lief. Misschien willen mensen ipv een pakketje doneren er thuis een neerzetten en een katje uitkiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn Cindy! Wij hebben in ieder geval twee succesverhalen thuis rond lopen! Dus zou hartstikke mooi zijn als wij iemand anders ertoe zouden kunnen bewegen ook een leukertje te adopteren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Awww, wat een leuk doel is dit, hier warmt mijn hart helemaal van op.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk van jullie om hier over te schrijven. Wist niet eens dat dit bestond. Lijkt me zeker wel waard om even hier naar te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super goed initiatief! Goed om bij stil te staan en wat extra's verdienen deze lieverds wel 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wat goed! Ik was die stichting eigenlijk weer vergeten terwijl ik een katten liefhebber ben, wij hebben twee Mainecoons, en ik een goed doel zoek! Ik ga meteen kijken. Bedankt!
  www.fashionandfoodandotherstuff.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooi initiatief. Fijn dat er plek is voor deze katten. Goed dat jullie dit delen.

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura