07-12-2015

In bad met Lush Butterbear


Tijdens de koude dagen hou ik er altijd wel van om me met een heerlijk warm bad te verwennen. Omdat Kelvin en ik helaas geen bad hebben, maak ik er altijd gebruik van als ik bij mijn ouders ben. Mijn moeder had dit lieve beertje gekocht, dus daar moest ik wel meteen mee in bad!

Deze Butterbear valt onder de Bath Bombs. Normaal gesproken zijn dit (gekleurde) ballen, die je in je volgelopen bad moet doen. Hier gaan ze dan bruisen en krijg je een geur en kleur explosie in bad. De vorm van dit beertje maakte deze Bath Bomb dus extra speciaal, dit is toch veel leuker dan een "saaie" bol?!


Omdat Lush toch redelijk prijzig is en hun producten altijd goed hun geur afgeven, snijden wij altijd de Bath Bombs doormidden. Op deze manier heb je nog meer dan genoeg product om in bad te gaan, en kan je er twee keer van genieten. Die beertje was echter een ander geval, hij was knetterhard! Met een klein "zaagje/broodmes" lukte het me net (met veel geweld).

De Bath Bomb voelt poederig aan, dus je hoeft niet bang te zijn dat het gaat smelten in je handen. Wat mij ook meteen opviel, was de heerlijke vanille lucht die eraf kwam. Normaal gesproken is vanille niet mijn favoriete geur, omdat het soms erg doordringend kan zijn. Bij deze Butterbear vond ik de vanille geur juist hartstikke lekker, dus dat beloofde wat goeds!


Toen eenmaal het bad volgelopen was met warm water, liet ik mijn halve beertje in het water vallen. Meteen begon deze als een gek te bruisen en rond te tollen. Ik denk dat het in totaal nog geen minuut geduurd heeft, en het beertje was al helemaal opgelost. Aan de ene kant vind ik dit jammer, want het bruisen is best een spektakel! Aan de andere kant, je hoeft niet lang te wachten tot je bad gevuld is met heerlijk zacht water.

Ja, het water was ongelofelijk zacht! Hoewel er eerst kleine bruine stukjes in dreven (ja dat zag er best goor uit), losten deze snel op. Ook dreven er kleine gele brokjes in het water, wat "boter" bleek te zijn. Ook dit smolt na een tijdje en werd een geheel met het badwater. Door de "boter" en alle andere verzorgende producten, merkte ik meteen dat mijn huid een zacht laagje kreeg. Vooral de huid die bij de waterrand was, was enorm zacht.

De geur van Butterbear was, zoals ik al eerder zei, een warme vanille geur. Ik kon wel uren in dit bad liggen, vooral omdat de geur niet al te zoet was maar toch aanwezig bleef. Helaas bleef de geur niet aan mijn huid hangen nadat ik uit het bad was, maar de verzorgende laag kon ik nog wel duidelijk voelen. Ik moest nog wel mijn huid insmeren met lotion, maar mijn huid was zeker niet zo droog als anders.


Dit ongelofelijk leuke beertje is een perfect kerstcadeau voor iemand die een bad heeft. En hoewel Lush normaal gesproken altijd redelijk prijzig is, is de Butterbear maar €2,95.


Wat is jouw favoriete Lush product?

Tot de volgende keer!

Laura

13 opmerkingen:

  1. Wat ziet dit er schattig uit, heel lief!
    XOXO esmee

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kijk hoe schattig en helemaal niet duur. Jammer dat ik zelf geen bad heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo fijn als je lekker bij je ouders in bad kan. Doe ik ook altijd, want heb helaas ook geen eigen bad.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb om eerlijk te zijn nog nooit een product van Lush gebruikt haha. Ik probeer wel vaak dingen in de winkel maar vind het een beetje te duur en ik heb zelf ook bad (en mijn ouders ook niet). Deze butterbear lijkt me wel heerlijk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hmm lijkt me heerlijk! Hij is inderdaad niet eens zo duur!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dit lijkt me inderdaad een leuk kado. Zelf heb ik geen bad :(

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dit klinkt als een heerlijk product! Helaas hebben wij ook geen bad, maar het lijkt mij leuk om dit cadeau te doen aan iemand die dat wel heeft :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Aww ziet er zo cute uit! Lijkt me een heerlijk product.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zo schattig dit beertje! Vanille is normaal niet echt mijn ding, maar ik wil deze wel even ruiken. Zorgt ie een beetje voor schuim of niet? Ik wil altijd zoveel mogelijk schuim hebben in bad haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, deze schuimt helemaal niet, dat zijn eerder de Bubble Bars. Soms zie ik wel dat mensen Bath Bombs met Bubble Bars combineren, maar dat zou mij te duur worden xD

      Verwijderen
  10. Super leuk beertje:). Ik hou zelf echt ontzettend van Lush producten, alleen vind ik ze vaak erg duur. Maar dit beertje is echt wel betaalbaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. De butterbear heeft zijn werk goed gedaan en hij is ongelooflijk schattig! Dit product van Lush is ook nog eens best goedkoop :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Superleuk beertje :D Ideaal dat je er zo'n zachte huid van krijgt en 2,95 is aardig goedkoop voor een bath bomb vind ik ^^

    BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura