19-11-2014

Lazy take away

Het was gisteren een luie dag, vrij weinig uitgevoerd en Laura en ik hadden eigenlijk super veel idee'tjes voor het avond eten. Na alle opties na te gaan kwamen we erachter dat we eigenlijk helemaal geen zin hadden om te koken. Dus na een uur hebben we toch te besloten lekker lui vanuit de luie stoel een pizza te bestellen. Het is neergekomen op Da Nonna, in onze ogen de beste pizzeria in Maastricht! Altijd goede pizza's, bezorging is erg snel, pizza's zijn altijd warm en het belangrijkste: ze zijn relatief goedkoop.

Pizza Tonno deluxe(links) Pizza Meatball(rechts)
Na lang twijfelen (ja daar ging ook weer ruim een half uur in zitten) kwam Laura uit op de pizza Tonno deluxe en ikzelf koos voor de pizza Meatball.

Tonno deluxe:
Uiteraard met tomatensaus, kaas, tonijn, uien, mozzarella, Spaanse peper en aceito balsamico.

Voor de visliefhebber is deze pizza te zien als de heilige graal! Een geweldige combinatie van de tonijn, Spaanse peper, uien en aceito balsamico. Je hebt het gevoel alsof er een kleine vieze dikke italiaanse engel op je tong piest. Je moet er voor uit kijken dat je je vingers er niet bij opeet. Enige puntje van kritiek is dat de scherpheid van de peper erg af kan wisselen. Waar je de ene keer dat heerlijke milde en fruitige pepertje op je pizza hebt is het goed mogelijk dat je de volgende keer toch echt de vlammen in je mond hebt staan. Voor Laura en mij is dat niet zo'n probleem en je kan de pepertjes er altijd van af halen als ze te pittig zijn!

Pizza Meatball:
Hier ook uiteraard tomaten,kaas, Italiaanse gehaktballetjes, rucola en Parmezaanse kaas. Hier heb ik zelf nog om extra's gevraagd. Namelijk Spaanse peper en extra kaas.

Ik zelf ben een grote fan van deze pizza. Twee van Italië zijn specialiteiten gecombineerd! De spaghetti met gehaktballetjes en een heerlijke pizza. De Spaanse peper en extra kaas maken de pizza voor mij helemaal af. De gehaktballetjes zijn deels begraven onder de heerlijke gesmolten kaas en de Spaanse peper geeft een beetje pit aan de toch al verrukkelijke pizza!

Ik ben toch altijd weer in een heel goede bui na het eten van de pizza's van Da Nonna. Ik heb ook genoeg pizza's in Rome gegeten en ook buiten de toeristische delen. Maar ik moet toch eerlijk bekennen dat er niet veel verschil tussen zit. En als er dan toch al een verschil in zit zal het de hele beleving zijn die je in Rome natuurlijk op een presenteerblaadje krijgt. Al met al een fantastische zaak met heerlijke pizza's die een top kwaliteit-prijs verhouding hebben! Een grote aanrader voor de pizzaliefhebber in Maastricht!


Kelvin en Laura

10 opmerkingen:

 1. Wat grappig, Pizza Meatball. Klinkt wel lekker! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pizza zou ik echt elke dag kunnen eten! Ik kies meestal voor eentje met champignons, of met veel groenten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die met tonijn lijkt me erg lekker! Ik hou van pizzaaa :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmmmm, wat lekker zeg, daar lust ik ook wel een hapje van, haha! ;)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hmmm ik heb al veel te lang geen pizza meer gegeten haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die zien er goed uit! Ik ben daar geloof ik een keer geweest toen ik nog in Maasje studeerde!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Pizza is always a good idea ;)

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura